O nama

Dramin d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano 1970. godine u Zemunu. Jedno od prvih privatnih preduzeća na ovim prostorima, nismo menjali vlasničku strukturu i principe poslovanja, tako da može da se kaže da smo preduzeće sa dobrom tradicijom.

Pretežna delatnost našeg preduzeća je proizvodnja savremenih hidroizolacionih materijala, po čemu smo poznati, kako u zemlji, tako i u regionu. U Republici Srbiji, Dramin d.o.o. se potvrdio kao i proizvođač visoko kvalitetnih materijala za završne radove u građevinarstvu. Kvalitet našeg proizvodnog programa je potvrđen osvajanjem brojnih nagrada za kvalitet kao i bazom od preko 50.000 komintenata u Srbiji, Crnog Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

dramin logo

Proizvodnja i kontrola kvaliteta u razvojnom odeljenju temelji se na priznatim metodama i najnovijim tehnologijama u razvoju novih proizvoda i rešenja. Dramin d.o.o. svoj uspeh ostvaruje zahvaljujući talentovanim ljudima, kao i profesionalnoj organizaciji, koja se temelji na procesima okrenutim prema interesima korisnika. Timski rad i dobra organizaciona struktura, omogućuje nam da ostvarujemo odlične poslovne rezultate. Naša misija je da proizvodimo kvalitetan proizvod koji zadovoljava potrebe kupca i da budemo ponosni na svoj rad.

sake

Uvek istražujemo načine kako bismo poboljšali naše proizvode. Svi Vaši komentari, predlozi i ideje su dobrodošli, jer je naš sveukupni cilj, da

Mi držimo vodu i kad majstori odu...

Hidroizolacija podruma

Izolacija podruma od betona hidroizolacionim premazom, sa obradom spojeva

Hidroizolacija kupatila

Najjednostavnije rešenje za hidroizolaciju kupatila, po sistemu ‘uradi sam’.

Hidroizolacija ravnog krova

Sanacije ravnih krovova od prokišnjavanja elastičnim dvokomponentnim premazom